Terug

Goed in gesprek; gespreksvaardigheden

Een e-learning module over luister- en gespreksvaardigheden in de zorg. Aan de hand van 22 vragen leer je meer over hoe je goed in gesprek gaat en misverstanden kunt voorkomen. De zorgverleners Sandra en Siona nemen je mee in hun dagelijkse praktijk van de communicatie. Met elkaar, cliënten en familie.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Nalezen

Wil je de informatie die in deze module wordt gepresenteerd (en meer!) nalezen, dan kan dat. Ga naar het thema ‘Goed in Gesprek’ op www.zorgvoorbeter.nl Daar vind je ook de filmpjes, poster met ezelsbruggetjes en de feedbackkaarten die je in deze Free Learning tegen gaat komen.


Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. 

Duur

45 minuten.

Accreditatie

Voor deze module kun je één accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Contactgegevens

info@free-learning.nl 
free-learning.nl

Free Learning is een initiatief van LOCOmotion en Vilans.