Terug

Feedbackspel

Met het Feedbackspel van Pluryn kun je elkaar op een laagdrempelige en speelse manier feedback geven. Dat maakt het geven van een mening over iemands houding, gedrag en professionaliteit soms net wat makkelijker.

Kwaliteiten bespreken

Het Feedbackspel bestaat uit 13 kaartjes waarop een kwaliteit staat. Met een meetlat en stokjes bespreek je samen welke kwaliteiten je bij elkaar ziet of juist minder ziet. De volgende kwaliteiten kunnen worden besproken: 

Gelijkwaardig - Eerlijk en betrouwbaar – Betrokken – Deskundig – Empathie – Aandacht – Humor – Bezieling – Respect – Ondernemend – Verbindend – Zelfreflectie - Stressbestendig

Spelvormen

Het spel is bedacht en ontwikkeld door, voor en met cliënten van Pluryn, maar kan door iedereen en op verschillende manieren gespeeld worden. Bijvoorbeeld met z’n tweeën of juist met meerdere personen. Hiervoor zijn vier verschillende spelregelkaarten toegevoegd en twee speelkaarten met een korte uitleg over feedback geven en krijgen. Ook bevat het spel een invulformulier die de feedbackvrager vooraf kan invullen.