Terug

Bestel hier

Publicatiedatum: 31 december 2022
Het Tafelgesprek is een spelvorm met als doel het gesprek te openen over thema's die spelen in een team binnen de forensische zorg. Aan de hand van kaartjes met vragen worden leuke en lastige situaties besproken.


Per organisatie kan één gratis spel besteld worden. Gebruik hiervoor het bestelformulier onderaan de pagina. Stem zelf binnen je organisatie af wie dit spel bestelt. Wij versturen het naar de eerste die het aanvraagt. 

Heeft jouw organisatie al een spel ontvangen  en wil je extra spellen bij bestellen? Dat kan! De spellen kosten €12 per stuk exclusief verzendkosten. Stuur een e-mail naar info@forensischvakmanschap.nl met hierin de volgende informatie:

  • Hoeveel spellen wil je bestellen
  • Voor welke organisatie bestel je de spellen
  • Factuuradres en verzendadres (indien dit niet hetzelfde adres is)
  • Kostenplaats of inkoopnummer (voor de factuur)

Als jij de spellen komt afhalen of iemand ze voor je kan meenemen hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen. Geef dit dan ook aan in je e-mail. Je ontvangt van ons een bevestiging waarna de factuur en de spellen worden verstuurd. 

Let op: omdat we een kleine organisatie zijn kan het wat langer duren voordat je de spellen ontvangt. Geef het duidelijk aan als je de spellen voor een bepaalde datum nodig hebt.